Verzekeringen

Verzekeringen

Verzekerd tegen de risicos die er toe doen

Op het gebied van verzekeren kunnen we bijna alles voor u regelen. Zo weet u zeker dat uw verzekeringen goed geregeld zijn. Wij onderzoeken voor u welke verzekering en welke verzekeringsmaatschappij het beste bij u past. Vervolgens zorgen we ervoor dat de gewenste verzekeringen worden afgesloten. En dan houdt onze taak nog niet op. Integendeel.

Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Bijvoorbeeld als u schade rijdt aan uw auto. Of als u arbeidsongeschikt wordt. Ook dan helpen wij u verder.

Wat wij doen

Vlotte schadeafwikkeling

Wij zorgen bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling

Administratie

Wij nemen uw administratieve rompslomp uit handen

Nieuwe ontwikkelingen

Wij houden hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Tijd voor advies

Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren


FAQ

Algemene vragen

Indien u reeds een autoverzekering heeft via ons kantoor kunt u onderaan deze pagina bij "auto wijziging" de gegevens van de nieuwe auto doorgeven buiten openingstijden. Uw auto is dan in voorlopige dekking genomen. Wij nemen de eerstvolgende werkdag met u contact op.

U kunt het beste ten alle tijden een aanrijdingsformulier invullen samen met de tegenpartij. Belangrijk is dat het formulier door beide partijen ondertekend is. Maak foto's ter plekke en noteer evt. gegevens van de getuigen. Neem vervolgens met ons contact op om de schade te melden.

 

Neem contact met ons op om de bestaande verzekeringen eventueel aan te passen.

 

Andere auto gekocht?

Voor het doorgeven van auto wijzigingen klik op de onderstaande button.