Over ons

Wie wij zijn

Krijg deskundige advies en begin met besparen

Ons team bestaat uit Roel van Meeuwen, Erwin Geerts, Jeroen van Gerwen en Barbara van Puijfelik. In 2007 zijn Erwin en Roel samen met Geerts & Van Meeuwen gestart. Erwin is onze verzekeringenspecialist en Roel is expert in hypotheken. Jeroen is allround adviseur en bij hem kunt u terrecht voor zowel hypotheken als verzekeringen. Barbara ondersteunt de heren bij de aanvragen en verzorgt de administratie. Samen nemen we de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en op basis van uw behoeften de juiste hypotheek en/of verzekering te vinden en af te sluiten. 

Persoonlijk

Betrouwbaar

Onafhankelijk

Scherpe tarieven

Team Geerts & Van Meeuwen BV

Ontmoet Roel van Meeuwen

Mede eigenaar en oprichter van Geerts & Van Meeuwen BV hypotheken en verzekeringen

Ik woon in Rosmalen samen met Laura en mijn twee dochters, Mila (2016) en Loïs (2019). Dagelijks rij ik op en neer naar het mooie Diessen.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in financiële dienstverlening, gespecialiseerd als hypotheekadviseur. Omdat we door de jaren een steeds drukker kantoor hebben gekregen, heb ik in 2018 ook mijn papieren voor zakelijke en particuliere verzekeringen behaald. Veel zakelijke klanten bedienen Erwin en ik nu samen.

Het is mijn vak en passie om mensen te helpen met financiële vraagstukken. Uit tevreden klanten haal ik mijn energie. We zijn niet gebonden aan een bank of verzekeraar en kunnen dus onafhankelijk adviseren. En daar voel ik mij prettig bij. Ook zijn we een laagdrempelig kantoor waar mensen gewoon kunnen binnenlopen. 

In mijn vrije tijd geniet ik van het gezinsleven samen met Laura en mijn dochtertjes. Daarnaast sport ik graag (hardlopen, fitness) en ik hou van het Bourgondische leven. Lekker borrelen en uit eten gaan. 

Ontmoet Erwin Geerts

Mede eigenaar en oprichter van Geerts & Van Meeuwen BV hypotheken en verzekeringen

Mijn naam is Erwin Geerts en ben (mede) oprichter en eigenaar van Geerts & Van Meeuwen Hypotheken en Verzekeringen.

Ik ben getrouwd met Susanne en samen hebben we 2 kinderen, Britt en Niek. Op mijn fiets ben ik in 5 minuten op mijn werk, want zowel het kantoor als ons huis staan in Diessen. 

Na mijn militaire diensttijd ben ik in 1992 gaan werken. Voordat ik met Roel een eigen kantoor begon, heb ik op meerdere plekken ervaring opgedaan als verzekeringsadviseur. Ruim 10 jaar werkte ik bij Hendrikx Hypotheken & Verzekeringen in Boxtel, waar ik de kneepjes van het verzekeringsvak heb geleerd. Het contact met klanten vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Het geeft me veel voldoening als de klant met een goed advies én een tevreden gevoel naar huis gaat. Omdat we verschillende verzekeraars aanbieden, kunnen we maatwerk leveren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. 

 

Na een hele dag op kantoor, vind ik het heerlijk om te sporten. Je kunt me dan ook tegenkomen op de racefiets of de mountainbike, maar ook op de tennisbaan of voor de bekende ‘derde helft’ op een terras. 

Hopelijk zie ik u snel op ons mooie kantoor in Diessen. 

Ontmoet Barbara van Puijfelik

Werkzaam bij Geerts & Van Meeuwen BV in de functie van Commercieel Administratief Medewerkster

Mijn naam is Barbara van Puijfelik en sinds 2015 ben ik als Commercieel Administratief Medewerkster werkzaam bij Geerts & Van Meeuwen. 

Ik woon samen met mijn vriend Erick en dochter Lynn in Diessen, op loopafstand van kantoor.

Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik ben verantwoordelijk voor wijzigingen in de verzekeringen en de afwikkeling van schades. Wanneer u met verzekeringsvragen naar ons kantoor belt, krijgt u in de meeste gevallen mij aan de telefoon. Omdat ik van nature servicegericht ben ingesteld probeer ik uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden.

In de periode voor Geerts & Van Meeuwen heb ik in het bankwezen gewerkt bij Fortis, ABN Amro en Rabobank. 

In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag (hardlopen, fitness en pilates). Ook kan ik genieten van lekker eten met een wijntje erbij of met een goed boek of leuke film op de bank. 

Ik ben lokaal actief betrokken bij Jong Nederland en ik zit in het bestuur van de kindervakantieweek. 

Hopelijk zie ik u snel op ons mooie kantoor in Diessen. 

 

Ontmoet Jeroen van Gerwen

Werkzaam bij Geerts & Van Meeuwen BV in de functie van hypotheek-  en verzekeringsadviseur particulieren

Mijn naam is Jeroen van Gerwen en sinds oktober 2017 ben ik als hypotheek- en verzekeringsadviseur particulieren werkzaam bij Geerts & Van Meeuwen. 

Ik woon al mijn hele leven lang in Tilburg, ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden rondom de hockeyvelden van HC Tilburg, als trainer/coach van mijn dochter en als jeugdcoördinator. Een andere grote passie van mij is voetbal. Na ruim 35 jaar zelf actief te hebben gevoetbald, bezoek ik tegenwoordig graag met mijn gezin het Willem II-stadion voor een wedstrijd van de Tricolores. Daarnaast ga ik graag mountainbiken en pak ik regelmatig een terrasje.

Na mijn opleiding aan de HEAO in Eindhoven, en een korte stage in Zuid-Afrika, ben ik in 1999 gaan werken in de financiële wereld. Eerst als adviseur particuliere verzekeringen en later ook als Hypotheekadviseur. Op dit laatste vlak heb ik mij de afgelopen 10 jaar verder gespecialiseerd.

Ik kan mij goed verplaatsen in de situatie van de klant, waardoor ik prima in staat ben om samen met de klant de juiste financiële oplossing te vinden. Persoonlijke aandacht staat daarbij erg hoog in het vaandel !

Ontmoet

Werkzaam bij Geerts & Van Meeuwen BV in de functie van Commercieel Administratief Medewerker

Financieel Adviseur nodig? Neem contact met ons op